Operatorul Orange România are În plan lansarea postului TV Orange Info

838 ori
<b>Operatorul Orange România are În plan lansarea postului TV Orange Info</b>Potrivit unui raport realizat de către Mediafax.ro, operatorul Orange România are în plan lansarea pe piață a unui canal de televiziune propriu denumit Orange Info. Aflăm că acesta va avea rolul de a oferi informații despre ofertele și serviciile...

Potrivit unui raport realizat de către Mediafax.ro, operatorul Orange România are în plan lansarea pe piață a unui canal de televiziune propriu denumit Orange Info. Aflăm că acesta va avea rolul de a oferi informații despre ofertele și serviciile Orange.

Pentru ca acest lucru să devină realitate, cei de la Orange au solicitat Consiliului Național al Audiovizualului acordarea unei licențe audiovizuale prin satelit, urmând ca solicitarea în cauză să fie analizată în cursul zilei de mâine, moment în care CNA va decide dacă postul TV Orange Info va primi licență sau nu.

Astfel, odată cu primirea licenței, noul post va fi distribuit către abonați exclusiv prin intermediul platformei Orange TV ce oferă acces la peste 100 canale TV, dintre care 40 în format HD. De asemenea, aflăm că Orange estimează ca până la sfârșitul anului 2015 vor exista un număr de 300.000 abonați la platforma satelit Orange TV.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×