Karbonn Titanium Mach Two lansat în India; smartphone cu grosime de 6.3 mm și procesor octa-core

Autor:  | Publicat în:  Karbonn 872 ori
<b>Karbonn Titanium Mach Two lansat în India; smartphone cu grosime de 6.3 mm și procesor octa-core</b>Recent pe piața din India cei de la Karbonn au anunțat lansarea unui nou smartphone foarte atractiv, și anume a modelului Titanium Mach Two. Acesta ne atrage atenția printr-o carcasă uni-body cu grosime de doar 6.3 mm și prin design-ul destul de...

Recent pe piața din India cei de la Karbonn au anunțat lansarea unui nou smartphone foarte atractiv, și anume a modelului Titanium Mach Two. Acesta ne atrage atenția printr-o carcasă uni-body cu grosime de doar 6.3 mm și prin design-ul destul de asemănător cu cel de pe iPhone 5/5s.

Pentru prețul recomandat de doar 163$ vom primi un terminal cu display HD IPS de 5 inch, procesor octa-core de 1.4 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins prin intermediul unui slot microSD de până la 32 GB.

Karbonn Titanium Mach Two

De asemenea, regăsim și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu senzor Sony BSI, cât și un senzor frontal de 8 megapixeli. Titanium Mach Two dispune de suport dual-SIM, o baterie de 1.900 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat (update ulterior la 5.0). Cum vi se pare design-ul și prețul acestui device?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×