LG GW300, un telefon ieftin dotat cu tastatura QWERTY si suport Facebook

22.550 ori
<b>LG GW300, un telefon ieftin dotat cu tastatura QWERTY si suport Facebook</b>Suntem inca in stare de soc dupa teaserele noului telefon LG Chocolate, dar pentru a ne reveni, aruncam o privire asupra imaginilor cu deloc aratosul handset low end LG GW300. Terminalul este unul destinat pasionatilor de mesagerie, integrand Facebook si...

Suntem inca in stare de soc dupa teaserele noului telefon LG Chocolate, dar pentru a ne reveni, aruncam o privire asupra imaginilor cu deloc aratosul handset low end LG GW300.

Terminalul este unul destinat pasionatilor de mesagerie, integrand Facebook si clienti de e-mail, dar si folosind o tastatura full QWERTY. LG GW300 vine cu un display QVGA de 2.4 inchi, cu o rezolutie de 240 x 320 pixeli, Bluetooth Stereo, USB 2.0 si suport pentru conectivitate GSM (2.5G), GPRS si EDGE.

LG GW300

Noul model LG cantareste 95 de grame si observam ca el nu include o camera pe lista de specificatii. Aceasta ar putea fi omisa din greseala, iar daca ar fi sa facem o estimare, am spune ca handsetul incorporeaza un modul de 3.2 megapixeli cu autofocus. Pretul si data de lansare ale lui GW300 nu sunt cunoscute inca, dar suntem siguri ca telefonul va fi destul de ieftin.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×