Kazuo Hirai, CEO-ul Sony, neagă zvonurile referitoare la dezvoltarea unui procesor propriu

709 ori
<b>Kazuo Hirai, CEO-ul Sony, neagă zvonurile referitoare la dezvoltarea unui procesor propriu</b>Acum c&acirc;teva zile, un zvon foarte interesant ajungea &icirc;n presă, zvon ce sugera faptul că Sony plănuiește dezvoltarea unui procesor propriu ce urmează a fi introdus pe smartphone-urile din 2016. Ei bine, CEO-ul companiei japoneze, și anume...

Acum câteva zile, un zvon foarte interesant ajungea în presă, zvon ce sugera faptul că Sony plănuiește dezvoltarea unui procesor propriu ce urmează a fi introdus pe smartphone-urile din 2016. Ei bine, CEO-ul companiei japoneze, și anume Kazuo Hirai, vine să ne lămurească cu privire la acest subiect.

Kazuo Hirai afirmă că la ora actuală nu există planuri pentru dezvoltarea unui asemenea chip propriu, dar nici planuri de vânzare a diviziei mobile Sony. Deși sunt doar niște născorici, aceste zvonuri reprezintă o metodă numai bună de a atrage atenția presei locale, dar și a publicațiilor din întreaga lume.

Cel mai probabil, japonezii vor opta în continuare pentru procesoare Qualcomm în cazul produselor de tip flagship, respectiv pentru modele MediaTek pentru acele device-uri entry-level, sau mid-range.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×