KDDI prezinta cardul microSD cu suport WiFi, produs de Mitsumi

2.044 ori
<b>KDDI prezinta cardul microSD cu suport WiFi, produs de Mitsumi</b>Dupa ce Mitsumi a realizat primul card SD de memorie cu suport wireless, Eye-fi, iata ca producatorul intra pe piata cardurilor microSD cu un model similar. Acesta a fost prezentat recent de catre KDDI in cadrul showului Wireless Japan 2009. Cardul...

Dupa ce Wintec a realizat primul card SD de memorie cu suport wireless, Eye-fi, iata ca Mitsumi intra pe piata cardurilor microSD cu un model similar. Acesta a fost prezentat recent de catre KDDI in cadrul showului Wireless Japan 2009.

Cardul masoara doar 11 x 16 x 0.7 mm si implementeaza suportul pentru conexiuni WiFi pe telefoanele si laptopurile fara suport wireless. KDDI a prezentat publicului si specialistilor prezenti in Japonia 2 modele de carduri, create de catre Mitsumi Electric Co. Ltd si respectiv Renesas Technology Corp.

KDDI prezinta cardul microSD cu suport WiFi, produs de Mitsumi

Ambele includ o antena de transmisie si un LAN IC wireless, compatibil cu standardul IEEE802.11b/g. In cazul cardurilor, antena mentionata anterior ocupa o treime din cardul microSD, conform celor de la KDDI.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×