KDDI prezinta cardul microSD cu suport WiFi, produs de Mitsumi

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 2.014 ori
<b>KDDI prezinta cardul microSD cu suport WiFi, produs de Mitsumi</b>Dupa ce Mitsumi a realizat primul card SD de memorie cu suport wireless, Eye-fi, iata ca producatorul intra pe piata cardurilor microSD cu un model similar. Acesta a fost prezentat recent de catre KDDI in cadrul showului Wireless Japan 2009. Cardul...

Dupa ce Wintec a realizat primul card SD de memorie cu suport wireless, Eye-fi, iata ca Mitsumi intra pe piata cardurilor microSD cu un model similar. Acesta a fost prezentat recent de catre KDDI in cadrul showului Wireless Japan 2009.

Cardul masoara doar 11 x 16 x 0.7 mm si implementeaza suportul pentru conexiuni WiFi pe telefoanele si laptopurile fara suport wireless. KDDI a prezentat publicului si specialistilor prezenti in Japonia 2 modele de carduri, create de catre Mitsumi Electric Co. Ltd si respectiv Renesas Technology Corp.

KDDI prezinta cardul microSD cu suport WiFi, produs de Mitsumi

Ambele includ o antena de transmisie si un LAN IC wireless, compatibil cu standardul IEEE802.11b/g. In cazul cardurilor, antena mentionata anterior ocupa o treime din cardul microSD, conform celor de la KDDI.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×