Aplicatia iPhone pentru aparate foto DSLR, updatata la versiunea 1.1

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.389 ori
<b>Aplicatia iPhone pentru aparate foto DSLR, updatata la versiunea 1.1</b>Developerul onOne lucreaza chiar acum la versiunea 1.1 a popularei sale aplicatii iPhone pentru aparate foto DSLR, update-ul urmand sa soseasca saptamana viitoare. Intre timp, daca sunteti posesorul unei astfel de camere si al unui iPhone, aruncati o...

Developerul onOne lucreaza chiar acum la versiunea 1.1 a popularei sale aplicatii iPhone pentru aparate foto DSLR, update-ul urmand sa soseasca saptamana viitoare. Intre timp, daca sunteti posesorul unei astfel de camere si al unui iPhone, aruncati o privire mai jos pentru a afla daca aparatul dumneavoastra este compatibil cu aplicatia.

Iata modelele de camere Canon suportate:

Developerul se afla acum in faza in care rezolva problemele cauzate de buguri, iar aplicatia ar trebui sa soseasca prin App Store saptamana viitoare. Observati ca unele modele de camere sunt suportate impreuna cu functii ca LiveView, Bulb Mobe si Burst Mode, iar cele la care lipsesc aceste optiuni, sunt fie limitate fizic, fie de catre SDK-ul producatorului.

Aplicatia va fi disponibila in varianta Lite, care declanseaza doar mecanismul fotografic al aparatului, sau Professional, care "stie" mult mai multe, desi scopul softului este acelasi: controlarea de la distanta, de pe iPhone a unui DSLR.

Si iata si modelele de aparate foto Nikon suportate:

Aplicatia iPhone pentru aparate foto DSLR, updatata la versiunea 1.1

[Via: Crunchgear.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×