Kingston lansează stickul cu interfață dublă USB Type-C & USB 3.0, USB DataTraveler microDUO 3C

844 ori
<b>Kingston lansează stickul cu interfață dublă USB Type-C & USB 3.0, USB DataTraveler microDUO 3C</b>Odată cu adoptarea portului USB Type-C de către producătorii de device-uri mobile, iată că și Kingston vine &icirc;n ajutorul utilizatorilor. Aceștia tocmai ce au dezvăluit un stick USB DataTraveler microDUO 3C, device ce vine cu o interfață...

Odată cu adoptarea portului USB Type-C de către producătorii de device-uri mobile, iată că și Kingston vine în ajutorul utilizatorilor. Aceștia tocmai ce au dezvăluit un stick USB DataTraveler microDUO 3C, device ce vine cu o interfață dublă formată dintr-un port USB standard, și unul Type-C reversibil.

Noul stick de memorie ne oferă 64 GB de stocare, spațiu pe care ne putem păstra datele personale, dar și fișiere multimedia pe care ulterior să le accesăm prin intermediul unui smartphone, tabletă sau PC. Kingston dezvăluie că acest stick USB 3.1 oferă o viteză de citire de 100 MB/s, respectiv o viteză de scriere de până la 15 MB/s.

USB DataTraveler microDUO 3C

Aflați că stick-ul Kingston microDUO 3C sosește în variante cu 16, 32 sau 64 GB de stocare, modele ce beneficiază de o garanție din partea producătorului pe o perioadă de 5 ani. Dimensiunile sale sunt de 29.94 mm în lungime, 16.60 mm în lățime, și doar 8.44 mm în grosime.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×