Kyocera Lingo aduce tastatura QWERTY pe lista celor de la Cricket

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 3.069 ori
<b>Kyocera Lingo aduce tastatura QWERTY pe lista celor de la Cricket</b>Toti trimitem frecvent mesaje text in ziua de azi, chiar si utilizatorii unui terminal din reteaua Cricket. De aceea, cel mai mic operator mobil din lume, a decis sa adauge Kyocera Lingo pe lista sa. Lingo, cunoscut si ca M1000 include un display color...

Toti trimitem frecvent mesaje text in ziua de azi, chiar si utilizatorii unui terminal din reteaua Cricket. De aceea, cel mai mic operator mobil din lume, a decis sa adauge Kyocera Lingo pe lista sa.

Lingo, cunoscut si ca M1000 include un display color conventional si un keypad numeric in partea sa frontala. Daca veti deschide telefonul care pe o carte, veti putea admira un display de dimensiuni mai mari si o tastatura QWERTY completa. Astfel, designul terminalului poate fi comparat cu handsetul de mare succes LG enV, disponibil prin Verizon Wireless. Diferenta de baza sta in faptul ca Lingo nu ofera suport pentru serviciul V Cast, prezent la telefonul mentionat anterior.

Restul specificatiilor tehnice ale terminalului oferit de Cricket sunt previzibile, cum ar fi suportul pentru Bluetooth si camera de 1.3 megapixeli. Probabil singurul defect al handsetului este pretul sau de 200 de dolari, dovada faptului ca operatorul de mici dimensiuni nu isi permite inca sa micsoreze pretul terminalelor, atragandu-si clientii cu oferte variate si avantajoase.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×