Samsung si B&O anunta telefonul Serenata

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.563 ori
<b>Samsung si B&O anunta telefonul Serenata</b>Samsung si Bang & Olufsen tocmai au prezentat oficial terminalul Serenata, cel mai nou fashion phone, care combina experienta muzicala cu cea mobila pentru a fi pe placul consumatorilor. Serenata masoara 63 x 110 x 20 mm si cantareste 136 de grame,...

Samsung si Bang & Olufsen tocmai au prezentat oficial terminalul Serenata, cel mai nou fashion phone, care combina experienta muzicala cu cea mobila pentru a fi pe placul consumatorilor.

Serenata masoara 63 x 110 x 20 mm si cantareste 136 de grame, designul sau fiind opera lui David Lewis. Forma handsetului aminteste vag de celebrul Nokia 7700 Communicator. Incluzand suport HSDPA si tri-band GSM, Serenata va fi disponibil doar in Europa, fiind promovat ca un competitor pentru iPhone. Noul produs Samsung include un display de 256.000 de culori, cu o diagonala de 2.4 inch si o rezolutie de 240 x 240 pixeli, dar si o memorie de 4GB si browserul mediocru NetFront 3.2.

Terminalul include si playerul produs de Bang & Olufsen, pe numele sau BeoPlayer, o aplicatie simpla care acceseaza si organizeaza toate fisierele audio de pe PC, transferandu-le pe telefon. Pentru a ajuta utilizatorul, display-ul isi schimba culoarea in functie de modul terminalului (telefon - albastru, modul muzica - rosu). Playerul muzical on-board suporta formaturi audio MP3, WMA, WMA DRM si AAC. O rotita click va asigura un control extrem de intuitiv al acestui handset, chiar si cu o singura mana.

Serenata include si un sistem performant de difuzoare, care face o echipa excelenta cu headsetul EarSet 3. Telefonul va fi disponibil incepand cu sfarsitul acestei luni, la un pret inca neanuntat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×