Samsung si B&O anunta telefonul Serenata

2.635 ori
<b>Samsung si B&O anunta telefonul Serenata</b>Samsung si Bang & Olufsen tocmai au prezentat oficial terminalul Serenata, cel mai nou fashion phone, care combina experienta muzicala cu cea mobila pentru a fi pe placul consumatorilor. Serenata masoara 63 x 110 x 20 mm si cantareste 136 de grame,...

Samsung si Bang & Olufsen tocmai au prezentat oficial terminalul Serenata, cel mai nou fashion phone, care combina experienta muzicala cu cea mobila pentru a fi pe placul consumatorilor.

Serenata masoara 63 x 110 x 20 mm si cantareste 136 de grame, designul sau fiind opera lui David Lewis. Forma handsetului aminteste vag de celebrul Nokia 7700 Communicator. Incluzand suport HSDPA si tri-band GSM, Serenata va fi disponibil doar in Europa, fiind promovat ca un competitor pentru iPhone. Noul produs Samsung include un display de 256.000 de culori, cu o diagonala de 2.4 inch si o rezolutie de 240 x 240 pixeli, dar si o memorie de 4GB si browserul mediocru NetFront 3.2.

Terminalul include si playerul produs de Bang & Olufsen, pe numele sau BeoPlayer, o aplicatie simpla care acceseaza si organizeaza toate fisierele audio de pe PC, transferandu-le pe telefon. Pentru a ajuta utilizatorul, display-ul isi schimba culoarea in functie de modul terminalului (telefon - albastru, modul muzica - rosu). Playerul muzical on-board suporta formaturi audio MP3, WMA, WMA DRM si AAC. O rotita click va asigura un control extrem de intuitiv al acestui handset, chiar si cu o singura mana.

Serenata include si un sistem performant de difuzoare, care face o echipa excelenta cu headsetul EarSet 3. Telefonul va fi disponibil incepand cu sfarsitul acestei luni, la un pret inca neanuntat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×