Un nou iPhone dezvaluit de codul sursa al paginii Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 863 ori
<b>Un nou iPhone dezvaluit de codul sursa al paginii Apple</b>Nu ne-am fi gandit ca Apple este genul de companie care isi boteaza produsele folosind un cuvant ca "Extreme", dar o referire la acest nume, folosit in cazul unui iPhone a fost deja facuta. In timp ce lua la puricat codul sursa al site-ului Apple, un...

Nu ne-am fi gandit ca Apple este genul de companie care isi boteaza produsele folosind un cuvant ca "Extreme", dar o referire la acest nume, folosit in cazul unui iPhone a fost deja facuta.

In timp ce lua la puricat codul sursa al site-ului Apple, un utilizator a observat mentionarea produsului numit iPhone Extreme. Alte detalii nu se cunosc inca, dar nu este prima oara cand un handset a fost descoperit prematur prin intermediul codului unui site. La cateva ore dupa ce informatia de catre cei de la Engadgetmobile, celebrul site de zvonuri Apple, AppleInsider a anuntat ca acele 2 cuvinte sunt de fapt un copy/paste gresit al webmasterului.

Acesta a folosit formularul pentru feedback AiPort Extreme, creand unul similar pentru iPhone. Iata cum o banala greseala se poate transforma intr-un zvon care anunta un nou terminal mobil... Cine stie cate astfel de banuieli nefondate si-au gasit materializare in articole , chiar pe site-uri cu nume mari... Singura sursa de incredere raman totusi comunicatele oficiale din partea producatorilor de telefoane mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×