L-am găsit pe Barbosa Alexandru, românul citat la prezentarea lui Samsung Galaxy S III :)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.671 ori
<b>L-am găsit pe Barbosa Alexandru, românul citat la prezentarea lui Samsung Galaxy S III :)</b>Dacă ați urmărit live stream-ul de la lansarea lui Samsung Galaxy S III aseară sau live blogging-ul nostru știți probabil că pe ecranul din Londra unde era prezentate Galaxy S III a apărut și părerea unui roman și anume Barbosa Alexandru. El...

Dacă ați urmărit live stream-ul de la lansarea lui Samsung Galaxy S III aseară sau live blogging-ul nostru știți probabil că pe ecranul din Londra unde era prezentate Galaxy S III a apărut și părerea unui roman și anume Barbosa Alexandru. El era citat spunând următoarele "Aș dori să văd un ecran mai mare decât pe Galaxy S II și o viață mai bună a bateriei". Noi am reușit să Îl găsim pe Alexandru și să Îi luăm un interviu.
Â

L-am contactat și i-am luat interviu pe Facebook, ocazie cu care am aflat că Alexandru face parte din grupul Samsung Mob!lers. El a fost selectat pentru a fi parte din acest grup, după ce a realizat clipul de mai jos. Interviul a Început cu felicitările noastre pentru citarea de ieri din Londra. Apoi am aflat că tânărul face parte din Samsung Mob!lers și că fiecare membru al grupului a primit Întrebarea "ce ai dori pe noul Galaxy S" cu câteva săptămâni În urmă. Întrebarea a fost adresată la nivel global și răspunsul lui Alex a fost selectat.
Â

Barbosa Alexandru este În prezent student, lucrează ca fotograf freelancer și pentru un call center din Sibiu. El se declară un fan Înrăit al brandului Samsung, de aici și dorința de a face parte din grupul Mob!lers. Concursul În care a participat Alex a avut loc În luna septembrie a anului trecut și necesita Înscrierea unui clip de maxim un minut pe pagina de Facebook Samsung Mob!lers România. Clipul trebuia să reprezinte brandul Samsung, iar până la urmă au fost selectate 30 de persoane care au mers la un interviu În București la sediul Samsung România.
Â

Barbosa Alexandru

Alexandru e foarte Încântat că poate promova brandul său preferat, Samsung și că are ocazia de a colabora cu niște colegi extraordinari. În plus, grupul Mob!lers are acces la diferite convenții și prezentări și chiar acces exclusiv la anumite produse Samsung, unele chiar nelansate. Hobby-urile lui Alex includ fotografia, mountain bike-ing și teatrul medieval, iar telefoanele deținute sunt Galaxy Note și Galaxy Ace. Înainte de a decide dacă va cumpăra sau nu Samsung Galaxy S III el va dori să aibă o experiență hands on cu telefonul.

Despre acest nou telefon, el spune că e fascinat de ajustările aduse pe partea software și foarte Încântat de design. În plus, procesorul quad-core va elimina orice latență. Pe final Alexandru a adresat și un mesaj cititorilor Mobilissimo.ro și anume că fiecare să aibă Încredere În el Însuși și să accepte orice șansă ivită, așa cum a făcut Alex ajungând "fan of the month" pe Samsung Global.

Îl felicităm Înca o dată pe Alex și sperăm să mai auzim de el, cu noi realizări, cât mai curand!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×