L1020, o clonă de Nokia Lumia 1020 cu Android și camera "Piureview"

1.907 ori
<b>L1020, o clonă de Nokia Lumia 1020 cu Android și camera "Piureview"</b>Dacă îmi permiteți, am de gând să numesc clona de Nokia Lumia 1020 de mai jos "Piureview", știut fiind faptul că atunci când sunt clonate produse în China uneori li se schimbă doar o literă din nume. De fapt handsetul se numește L1020 și...

Dacă îmi permiteți, am de gând să numesc clona de Nokia Lumia 1020 de mai jos "Piureview", știut fiind faptul că atunci când sunt clonate produse în China uneori li se schimbă doar o literă din nume. De fapt handsetul se numește L1020 și rulează Android, iar zona camerei e doar de fațadă.

Terminalul costă doar 9 euro second hand, sau cel puțin atât au cheltuit pe el cei care l-au achiziționat. El este comparat în imagini cu Lumia 1020 cel real și se vede din start că e o clonă din plastic ieftin, după glossul carcasei. Se remarcă în primul rând amplasarea blitzurilor false pe partea opusă butoanelor de volum, deci invers față de Lumia 1020. Amuzant e că în zona camerei stă scris PureView și Carl Zeiss, deși nu e cazul de așa ceva.

L1020, o clonă de Nokia Lumia 1020 cu Android și camera "Piureview"

Interfața lui L1020 e bazată pe tile-uri, deși telefonul rulează de fapt Android. La interior avem o baterie de 1600 mAh și un senzor mic pentru cameră, deci întreaga parte circulară "Pureview" e doar o farsă. în locul său primim un senzor de 3 megapixeli și slot microSD. "Tile-urile" sunt de fapt shortcuturi către aplicații Android, iar acest model vine cu doar 50 MB RAM liberi, care de abia ajung să rulăm Android 4.1.

Să fie aceasta cea mai ridicolă clona din 2014? Macar este ieftina…

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×