LG G3 va primi actualizarea oficială la Android 5.0 Lollipop, mai curând decât ne-am fi așteptat!

2.188 ori
<b>LG G3 va primi actualizarea oficială la Android 5.0 Lollipop, mai curând decât ne-am fi așteptat!</b>După ce Sony a început să testeze Android 5.0 Lollipop pe terminalele sale Xperia Z, iar Samsung a anuntat ca acest release va sosi pe Galaxy S5 în decembrie, iată că LG se mișcă și mai rapid decât rivalii săi. Astfel, se pare că flagshipul LG...

După ce Sony a început să testeze Android 5.0 Lollipop pe terminalele sale Xperia Z, iar Samsung a anuntat ca acest release va sosi pe Galaxy S5 în decembrie, iată că LG se mișcă și mai rapid decât rivalii săi. Astfel, se pare că flagshipul LG G3 va primi actualizarea peste doar câteva zile.

Utilizatorii lui LG G3 din Polonia vor putea instala deja Android 5.0 pe telefoane în următoarele zile sau chiar ore. Deocamdată nu avem vești despre lansarea și în alte țări sau regiuni, dar sunt sigur că până la final de 2014 vom vedea Lollipop și în România pe G3. și LG G2 este pe listă, dar probabil peste câteva luni. Tot în această săptămână am văzut capturi de ecran de pe LG G3, care ne arătau notificările în stil cards care vin cu Lollipop.

Aș putea spune că Lollipop e update-ul cel mai râvnit de producătorii hardware, Motorola, HTC, LG, Sony și Samsung dând adevărate bătălii care să fie prima companie ce oferă Lollipop. între timp și Nvidia a promis  ca Shield Tablet va rula cel mai nou Android până la finalul acestei luni, în vreme ce posesorii de modele HTC One M8 mai au de așteptat maxim 3 luni. Sunteți posesori de LG G3? Cum vi se pare vestea și cursa producătorilor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×