La Început a fost cuvântul... "multitouch", pe care Apple nu-l poate obține ca trademark!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.163 ori
<b>La Început a fost cuvântul... "multitouch", pe care Apple nu-l poate obține ca trademark!</b>A venit și ziua în care Apple nu poate obține drepturi în exclusivitate asupra unui lucru, oricare ar fi acela. Este vorba aici nu despre un produs, ci despre un cuvânt și anume "multitouch". &nbsp; Rețineți că firma din Cupertino are deja...

A venit și ziua în care Apple nu poate obține drepturi în exclusivitate asupra unui lucru, oricare ar fi acela. Este vorba aici nu despre un produs, ci despre un cuvânt și anume "multitouch".

Rețineți că firma din Cupertino are deja drepturi asupra brevetului pentru tehnologia multitouch, dar nu are voie să impună un trademark asupra cuvântului în cauză. Autoritățile din SUA au analizat cererea de trademark a celor de la Apple și nu i-au dat câștig de cauză creatorului lui iPad și iPhone, dar în alte țări această inițiativă continuă.

Motivul pentru care Apple nu își poate adjudeca un astfel de trademark este faptul că nu iese în evidență destul pentru a fi al său. Ar fi nevoie de vânzări uriașe (sau mai bine zis și mai mari decât acum), o exclusivitate a utilizării cuvântului, o durată enormă de utilizare și evident sume uriașe investite în advertising. Vă dați seama ce ar însemna un astfel de trademark? Fiecare manual al fiecărui telefon cu ecran touch ar avea scris în dreptul ecranului multitouch Apple TM.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×