LG Jil Sander, un smartphone Windows Phone elegant, acum și În imagini

1.253 ori
<b>LG Jil Sander, un smartphone Windows Phone elegant, acum și În imagini</b>Cu câteva săptămâni în urmă aflam că LG se asocia cu Jil Sander, o casă de modă foarte în vogă pentru a realiza împreună un nou terminal mobil. Rezultatul își face acum apariția în imaginea de mai jos și poartă numele de LG Jil Sander,...

Cu câteva săptămâni în urmă aflam că LG se asocia cu Jil Sander, o casă de modă foarte în vogă pentru a realiza împreună un nou terminal mobil. Rezultatul își face acum apariția în imaginea de mai jos și poartă numele de LG Jil Sander, acesta fiind un handset Windows Phone.

Terminalul pare a fi înrudit cu Optimus 7, dacă ne luăm după design și observ și prezența unui Hub special dedicat casei de modă germane. Nu doar designul seamănă cu al primului model WP7 de la LG, ci și dotările, astfel că telefonul vine cu un ecran WVGA de 3.8 inchi, o cameră de 5 megapixeli capabilă de captură video 720p, WiFi, GPS, Bluetooth și 3G.

Handsetul este puțin mai mare decât LG Optimus 7, dar în același timp este mai ușor cu 15 grame. în ce privește software-ul implementat de Jil Sander aici, cel mai probabil zona dedicată casei de modă din WP7 ne va oferi știri despre lumea modei și colecțiile viitoare. Terminalul suporta conectivitate HSDPA 7.2 în benzi de 900, 1900 și 2100 MHz, semn că nu se va lansa în SUA și că ar putea fi strict un produs european. Evident OS-ul instalat este varianta Mango a lui Windows Phone, în cazul în care vă întrebați.

Pe când și un preț pentru acest model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×