Evenimentul BlackBerry de la MWC 2017 poate fi urmărit aici prin livestream; Se lansează BlackBerry KEYone!

1.528 ori
<b>Evenimentul BlackBerry de la MWC 2017 poate fi urmărit aici prin livestream; Se lansează BlackBerry KEYone!</b>După cum ştiţi, în urma scăpării din urmă cu câteva ore am aflat că de fapt BlackBerry Mercury se va numi BlackBerry KEYone, iar terminalul e pe cale să vadă lumina zilei la MWC 2017. El primeşte şi un eveniment transmis prin livestream, accesibil prin in

După cum ştiţi, în urma scăpării din urmă cu câteva ore am aflat că de fapt BlackBerry Mercuryse va numi BlackBerry KEYone, iar terminalul e pe cale să vadă lumina zilei la MWC 2017. El primeşte şi un eveniment transmis prin livestream, accesibil prin intermediul clipului YouTube de mai jos.

Astfel se deschide oficial balul evenimentelor MWC 2017 şi acestea e doar începutul! TCL este producătorul lui BlackBerry KEYone, deci intrăm într-o nouă eră, una în care chinezii preiau controlul asupra producţiei de modele BB, dar canadienii au un cuvânt de spus cu privire la design şi software. KEYone rulează Android Nougat şi vine cu BlackBerry Hub, dar păstrează şi tastatura iconică QWERTY.

Ea primeşte totuşi şi un aspect touch, iar butonul Space va integra scanner de amprente. Avem un ecran de 4.5 inch la bord cu aspect 3:2 şi telefonul aduce şi un CPU Snapdragon 625 şi 3 GB RAM. Se pare că vom primi aceeaşi cameră ca şi cea de pe Google Pixel, deci aşteptările sunt mari cu privire la captura foto şi video. Telefonul a fost o bună perioadă de timp cunoscut ca DTEK70 sau Mercury, având parte şi de multe scăpări. Acum urmează să îi aflăm şi preţul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×