Android 6.0 Marshmallow sosește acum și pe ZenFone Zoom, respectiv ZenFone Selfie

1.438 ori
<b>Android 6.0 Marshmallow sosește acum și pe ZenFone Zoom, respectiv ZenFone Selfie</b>Începând de astăzi utilizatorii de terminale Asus ZenFone Zoom și ZenFone Selfie, se pot bucura de actualizare la Android 6.0 Marshmallow - versiune ce sosește via OTA. La fel ca și în cazul altor pachete software destinate modelelor ZenFone, și cele de

Cei de la Asus au oferit actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pentru multe terminale din gamă, iar acum este rândul modelelor ZenFone Zoom (ZX551KL) și ZenFone Selfie (ZD551KL) să beneficieze de noul pachet software. Acest update sosește via OTA, și pentru a verifica disponibilitatea sa tot ce aveți de făcut este ca din meniul de setări să verificați actualizările disponibile pentru device-ul vostru.

Există și opțiunea de a instala manual acest nou release, pachetul software pentru ZenFone Zoom fiind disponibil aici, iar cel pentru modelul Selfie aici. Ca modificări aflate în prim-plan avem reducerea numărului de aplicații preinstalate (bloatware), Asus optând pentru renunțarea la unele aplicații și oferirea soluțiilor Google în schimb. 

Printre aplicațiile ce vor fi regăsite pe handset după actualizare se numără Google Calendar, Google Messenger, Facebook, Facebook Messenger, dar și Instagram. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×