Lansare surpriză Apple, cu ocazia Împlinirii a 10 ani de Apple Store?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.612 ori
<b>Lansare surpriză Apple, cu ocazia Împlinirii a 10 ani de Apple Store?</b>Apple pare a pregăti ceva deosebit pentru aniversarea a 10 ani împliniți de lanțul său de magazine Apple Store. Zvonurile afirmă că filialele lanțului de retail au început încă din weekend să facă pregătiri pentru "un nou hardware", deși...

Apple pare a pregăti ceva deosebit pentru aniversarea a 10 ani împliniți de lanțul său de magazine Apple Store. Zvonurile afirmă că filialele lanțului de retail au început încă din weekend să facă pregătiri pentru "un nou hardware", deși informațiile nu au fost confirmate încă.

Având în vedere că WWDC 2011 este la câteva săptămâni distanță, fiind ocazia preferată pentru ca Apple să anunțe noi produse, surpriza companiei cu ocazia aniversării de joi este cu atât mai misterioasă. Următorul iPhone ar trebui să sosească în această perioadă, în mod normal, dar anul 2011 este marcat de întârzieri și o lansare a handsetului în toamnă.

Sunt șanse mari ca noul produs anunțat să fie Lion OS, sau în cel mai bun caz o surpriză totală reprezentată de un iPhone nano, care ar pătrunde pe piața prepay și ar avea prețuri imbatabile. Ce părere aveți? Ce surpriză credeți că ne pregătește Apple?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×