Nokia E6 și X7 disponibile prin precomandă În Finlanda și Germania; lansate comercial astăzi la ora 20:00?

1.952 ori
<b>Nokia E6 și X7 disponibile prin precomandă În Finlanda și Germania; lansate comercial astăzi la ora 20:00?</b>Deși zvonurile afirmau că astăzi am putea asista la debutul primului telefon Nokia cu Windows Phone 7, se pare că anunțul finlandezilor de la ora 20:00 va fi unul mai banal. Astfel, având în vedere că Nokia E6 și X7 sunt disponibile prin...

Deși zvonurile afirmau că astăzi am putea asista la debutul primului telefon Nokia cu Windows Phone 7, se pare că anunțul finlandezilor de la ora 20:00 va fi unul mai banal. Astfel, având în vedere că Nokia E6 și X7 sunt disponibile prin precomandă în Finlanda și Germania, e posibil să asistăm la lansarea comercială a acestor terminale.

între timp aflăm că Nokia X7 poate fi comandat și în Portugalia, introducând astfel Symbian Anna pe piața locală. Retailerul finlandez Markantilo are ambele handseturi Symbian Anna (X7 și E6) în oferta sa, cu data de livrare 10 iunie pentru primul și 17 iunie pentru al doilea. X7 costă 405 de euro, în vreme ce E6 are prețul de 398 euro.

în Germania, utilizatorii pot precomanda telefoanele direct de la Nokia, dar deocamdată nu avem și o dată de livrare pentru acestea. în schimb avem prețul, 459 de euro pentru X7 și 429 de euro pentru E6. Nokia Portugalia are listat un preț de 489.9 euro pentru X7, destul de mare în comparație cu oferta din celelalte țări.

Dacă aceste smartphone-uri vor fi lansate azi sau dacă Nokia va lansa primele telefoane Windows Phone 7 la ora 20:00 vom afla peste câteva ore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×