Lansare Vodafone pentru tablete și portabile ASUS cu Windows RT / Windows 8 [video]

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.801 ori
<b>Lansare Vodafone pentru tablete și portabile ASUS cu Windows RT / Windows 8 [video]</b>Am participat din partea Mobilissimo la un eveniment de prezentare desfășurat în cadrul Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni. Subiectul invitației îl reprezintă lansarea tabletei ASUS VivoTab RT, testată de colegul meu Alex Stănescu...

Am participat din partea Mobilissimo la un eveniment de prezentare desfășurat în cadrul Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni. Subiectul invitației îl reprezintă lansarea tabletei ASUS VivoTab RT, testată de colegul meu Alex Stănescu în urmă cu ceva timp și alături de aceasta au fost două portabile: un ultrabook cu display tactil - ASUS VivoBook S400 și un laptop cu Windows 8 - ASUS X55A.

Vorbim de un parteneriat de amploare, la fața locului erau prezente companii cu putere: Vodafone ca și gazdă, Microsoft, Intel și ASUS. Rodul colaborării sunt aceste device-uri cu software Microsoft ce intră în oferta operatorului de telefonie. Speranțele lor sunt mari, mai ales că aceste device-uri vor funcționa și la viteză 4G / LTE.

Vodafone Asus - Manafu si Silviu Nicolescu

Presupun că vom vedea diverse campanii de promovare a produselor de mai sus. Este interesul tuturor și ASUS mi se pare marele câștigător. Sper ca pe viitor să vedem și ASUS Padfone 2 la Vodafone, ASUS Taichi cu cele două display-uri, etc.

Să vedem care sunt ofertele Vodafone pentru ASUS VivoTab RT, ASUS VivoBook S400 și ASUS X55A:

Device
Detalii abonament
ASUS VivoTab RTASUS VivoBook S400 cu modem USBASUS X55A cu modem USB
Nume abonamentInternet Nelimitat ProfesionalInternet Nelimitat ExtraInternet Nelimitat Extra
Preț lunar / durată contract19 euro / 24 de luni14 euro / 24 luni14 euro / 24 luni
Trafic de date18 GB6 GB6 GB
Alte beneficii100 SMS în rețea100 SMS în rețea100 SMS în rețea
Preț plătit pe device579 euro599 euro289 euro

A.Câteva impresii legate de fiecare device în parte:

a. ASUS VivoTab RT

ASUS VivoTab RT

Am testat tableta, m-am jucat cu ea și am văzut ce este capabilă să facă. Are un hardware puternic, se mișcă impecabil în meniu, o interfață optimizată pentru touch, excelent prelucrată, din metal și au reușit să o facă cea mai ușoară tabletă de peste 10 inch situându-se sub 550 de gr., oportunitatea de a funcționa ca ultraportabil la nevoie prin tastatura dock opțională ce plusează și la autonomie, conectivitate mare. Marele neajuns ar fi din lipsa de aplicații pentru Windows RT - Windows 8 pentru arhitectura ARM. Sper ca pe viitor să se umple și acest gol. Ar fi printre puținele neajunsuri.

b. ASUS VivoBook S400

ASUS VivoBook S400

Recunosc că l-am văzut pe îndelete acum ceva timp, în urmă cu câteva săptămâni când ASUS ne-a invitat la o masă rotundă ca să ne prezinte produsele lor cu Windows 8. Acolo erau ASUS VivoBook S400 și S200, VivoTab RT cât și VivoTab-ul ce va integra Windows 8 în versiunea full.

Aduce o parte din experiența Zenbook, ultrabook-urile pe care ASUS a mizat în 2012. Materiale plăcute, display tactil și asta fără să îngroașe display-ul, ușor, destul de puternic. Mă bucur că un astfel de produs a ajuns a fi promovat în oferta unui operator de telefonie.

c. ASUS X55A

ASUS X55A

Gândit pentru cei care nu-și permit să investească prea mult într-un portabil, un laptop clasic care nu iese cu nimic în evidență, dar este corect pentru prețul la care este comercializat.

B. Declarațiile Microsoft, Intel, ASUS, Vodafone

Declarațiile Microsoft, Intel, ASUS, Vodafone

Din declarațiile oficiale am înțeles că Vodafone mizează pe o gamă cât mai largă și speranțele lor sunt ca Windows 8 / Windows RT / Windows Phone 8 să aibă priză la public. Au declarat că în curând va mai sosi un smartphone cu Windows Phone 8 pe lângă HTC Windows Phone 8X. Presupun că va fi Nokia Lumia 920 sau Samsung ATIV S. Vom vedea, vă ținem la curent.

Tablete

Microsoft și-a reluat angajamentul de a aduce o experiență cât mai plăcută pe device-urile cu tripleta Windows RT / Windows 8 / Windows Phone 8. Intel a dorit să scoată în evidență care sunt calitățile ultrabook-ului VivoBook S400, omul lor a făcut referire la cerințele pentru un ultrabook.

Asus

Din partea ASUS a fost un country manager care a spus de la început că parteneri săi au spus mare parte din discursul său. Normal că a dorit să reliefeze calitățile ASUS, poziționarea loc pe locul III la nivel mondial în ce privește producerea de PC-uri, faptul că s-au poziționat bine și în această tranziție de la PC spre tabletă / ultrabook.

C. Câteva detalii hardware legate de fiecare device în parte:

Câteva detalii hardware legate de fiecare device În parte

Datele tehnice:

TabletăASUS VivoTab  RTASUS VivoBook S400ASUS X55A
EcranSuper IPS+ LCD de 10.1 inch cu rezoluție 1366x768 pixeli, 155 ppi, protejat cu Corning Fit Glass rezistent la zgârieturi, unghi de vizualizare la 178 grade, luminozitate de 600 nits14 inch cu rezoluție 1366x768 pixeli15.6 inch cu rezoluție 1366x768 pixeli
ProcesorTegra 3 la 1.3 GHz, quad-coreIntel Core i5-3317UIntel Celeron Dual Core B830 șa 1.8 GHz
Memorie2 GB RAM, 32 sau 64 GB spațiu de stocare, microSD de până la 32 GB4 GB RAM, HDD de 500 GB4 GB RAM, HDD de 500 GB
GPUULP GeForceIntel HD Graphics 4000Intel HD Graphics
Sistem de operareWindows RTWindows 8Windows 8
Conectivitate3G cu viteze la nivelul HSPA+ și 21 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, NFC, jack de 3.5 mm, microHDMIModem USB, Wi-Fi, bluetooth, HDMI, RJ-45, USB 3.0, USB 2.0Modem USB, Wi-Fi, bluetooth, HDMI, RJ-45, VGA, DVD-RW
Cameră foto și video8 Megapixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging, filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 2 Megapixelicameră web HDcameră web de 0.3 Megapixeli
Baterie25 Wh Li-Polymer și autonomie de până la 9h, baterie și în tastatura dock de 22Wh și împreună se poate ajunge la 16h ca autonomie de utilizare4000 mAh și autonomie de până la 5h4400 mAh și autonomie de până la 6h
Greutate525 gr.--
Grosime8.3 mm21 mm26.2 - 31.9 mm

Și un clip video de la fața locului, aflat în procesare pe YouTube:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×