Trio-ul iPhone XI mai bifează o apariție; De această dată sub forma unui clip hands-on (machete)

1.033 ori
<b>Trio-ul iPhone XI mai bifează o apariție; De această dată sub forma unui clip hands-on (machete)</b>Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul verii parcă și numărul de leak-uri asociate lui iPhone XI crește, după cum o demonstrează chiar acum la început de săptămână un video ajuns online. După tot soiul de materiale, randări, liste

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul verii parcă și numărul de leak-uri asociate lui iPhone XI crește, după cum o demonstrează chiar acum la început de săptămână un video ajuns online. După tot soiul de materiale, randări, liste de specificații și chiar huse ajunse la vânzare în România, acum privim asupra unor machete bine lucrate de iPhone XI, iPhone XI Pro și iPhone XR 2019.

iPhone 2019

Design-ul prezentat în cazul de față este cel pe care l-am tot văzut, cu schimbări remarcate doar în zona din spate unde își face apariția un modul foto pătrat. Există mai nou speculația că succesorul lui iPhone XR se va numi iPhone XI și va sosi cu ecran IPS LCD de 6.1 inch și cameră duală în spate și că celelalte două modele vor fi iPhone XI Pro 5.8 inch, respectiv iPhone XI Pro 6.5 inch.

Este greu de ghicit dacă într-adevăr așa stau lucrurile pentru că Apple are o manieră ciudată de a boteza dispozitivele, în special iPhone-urile dacă ne uităm la ultimii doi ani când s-a sărit peste iPhone 9 direct la iPhone X. Revenind la clip, vedeți și cum diferite carcase sunt probate pe machetele cu pricina, acestea potrivindu-se perfect.

Debutul telefoanelor ar trebui să aibă loc pe 10 septembrie dacă leak-urile recente se adeveresc. Printre alte speculații mai avem și vestea că bateriile vor crește în capacitate cu 5-20% și că vom primi suport pentru încărcare wireless inversă. Puterea de alimentare va fi de 18W aparent și se așteaptă și o îmbunătățire pentru protecția la apă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×