Lansarea lui LG G5 de pe 21 februarie se confirmă; invitația de presă ajunge și în inbox-ul nostru

Autor:  | Publicat în:  LG 1.111 ori
<b>Lansarea lui LG G5 de pe 21 februarie se confirmă; invitația de presă ajunge și în inbox-ul nostru</b>Cu toate că &icirc;n ultimul timp au tot existat indicii cu privire la faptul că LG va aduce flagship-ul G5 &icirc;n cadrul MWC 2016, erau și unele elemente de incertitudine cu privire la acest debut, mai ales dacă luăm &icirc;n calcul faptul că...

Cu toate că în ultimul timp au tot existat indicii cu privire la faptul că LG va aduce flagship-ul G5 în cadrul MWC 2016, erau și unele elemente de incertitudine cu privire la acest debut, mai ales dacă luăm în calcul faptul că în anii precedenți flagship-urile erau lansate în perioada mai-aprilie. Ei bine, lansarea este confirmată pentru data de 21 februarie.

Spunem asta pentru că invitația de presă la eveniment tocmai ce a sosit și în inbox-ul nostru, dezvăluindu-ne din start că este vorba despre LG G5. Din informațiile răspândite pe internet în ultima vreme am aflat că noul flagship al sud-coreenilor ar putea aduce un display de 5.5 - 5.6 inch cu rezoluție QHD, 4 GB RAM și un procesor quad-core Snapdragon 820.

Alte dotări includ o cameră foto duală (16 megapixeli + 8 megapixeli), un scanner de amprente și un corp complet metalic. Datorită acestei schimbări a design-ului, butoanele de volum și power vor fi plasate pe lateral. Desigur, ne așteptăm ca Android 6.0 Marshmallow să fie instalat direct din fabrică în acest caz.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×