Lansarea lui LG G5 de pe 21 februarie se confirmă; invitația de presă ajunge și în inbox-ul nostru

Autor:  | Publicat în:  LG 1.096 ori
<b>Lansarea lui LG G5 de pe 21 februarie se confirmă; invitația de presă ajunge și în inbox-ul nostru</b>Cu toate că &icirc;n ultimul timp au tot existat indicii cu privire la faptul că LG va aduce flagship-ul G5 &icirc;n cadrul MWC 2016, erau și unele elemente de incertitudine cu privire la acest debut, mai ales dacă luăm &icirc;n calcul faptul că...

Cu toate că în ultimul timp au tot existat indicii cu privire la faptul că LG va aduce flagship-ul G5 în cadrul MWC 2016, erau și unele elemente de incertitudine cu privire la acest debut, mai ales dacă luăm în calcul faptul că în anii precedenți flagship-urile erau lansate în perioada mai-aprilie. Ei bine, lansarea este confirmată pentru data de 21 februarie.

Spunem asta pentru că invitația de presă la eveniment tocmai ce a sosit și în inbox-ul nostru, dezvăluindu-ne din start că este vorba despre LG G5. Din informațiile răspândite pe internet în ultima vreme am aflat că noul flagship al sud-coreenilor ar putea aduce un display de 5.5 - 5.6 inch cu rezoluție QHD, 4 GB RAM și un procesor quad-core Snapdragon 820.

Alte dotări includ o cameră foto duală (16 megapixeli + 8 megapixeli), un scanner de amprente și un corp complet metalic. Datorită acestei schimbări a design-ului, butoanele de volum și power vor fi plasate pe lateral. Desigur, ne așteptăm ca Android 6.0 Marshmallow să fie instalat direct din fabrică în acest caz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×