Lansarea smartphone-ului LeEco Cool1 va avea loc pe 16 august; vedem cum arată invitația pentru presă

752 ori
<b>Lansarea smartphone-ului LeEco Cool1 va avea loc pe 16 august; vedem cum arată invitația pentru presă</b>Bizarul smartphone LeEco pe care l-am văzut săptămânile trecute se pregătește de lansare, model dezvoltat în parteneriat cu cei de la Coolpad. Se pare că numele acestuia este LeEco Cool1, și îl vom vedea oficial pe data de 16 august, zi în care este

Vă mai amintiți acel smartphone bizar pe care l-am văzut cu doar câteva săptămâni în urmă? Ei bine, acesta este produs în parteneriat de către LeEco și Coolpad, și lansarea sa este programată chiar pentru săptămâna viitoare pe data de 16 august. După cum ați descoperit deja, elementul ce ne intrigă în cazul acestui model este camera sa duală a cărui setup pare a reprezenta un emoticon zâmbăreț.

LeEco Cool1

Este vorba totuși despre reprezentarea design-ului unui spirit din folclorul japonez, spiritul copacilor numit Kodama. Revenind la telefon, aflăm astăzi că acesta va fi denumit LeEco Cool1 și faptul că ne va aduce un pachet hardware format din următoarele componente: display Quad HD de 5.5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 3500 mAh.

Vom mai regăsi aici sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, un scanner de amprente și tehnologia 4G LTE. Cât despre camera foto duală, este foarte posibil ca aceasta să ne ofere funcții similare cu cele întâlnite anul acesta pe modele ca LG G5, Huawei P9, sau Xiaomi Redmi Pro - acesta din urmă oferind un senzor secundar al cărui rol este acela de a strânge informații cu privire la adâncimea câmpului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×