Un inginer Google a creat oglindă smart perfectă pentru baie, cu Android la bord

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.655 ori
<b>Un inginer Google a creat oglindă smart perfectă pentru baie, cu Android la bord</b>Un clişeu din filmele SF este trezirea unui oarecare personaj &icirc;ntr-o dimineaţă şi &icirc;n loc să &icirc;l vedem că aprinde televizorul, el primeşte un feed de informaţii pe ferestrele apartamentului sau oglinda din baie. Ei bine, partea cu...

Un clişeu din filmele SF este trezirea unui oarecare personaj într-o dimineaţă şi în loc să îl vedem că aprinde televizorul, el primeşte un feed de informaţii pe ferestrele apartamentului sau oglinda din baie. Ei bine, partea cu oglinda a devenit total realizabila, prin proiectul unui inginer Google.

Max Braun este creatorul oglinzii, postată pe site-ul Medium. Utilizarea sa e simplă: în vreme ce vă bărbieriţi sau spălaţi pe fată puteţi vedea cotaţiile la bursă, informaţii despre vreme şi ştiri. Interfaţa oglinzii se actualizează automat mulţumită API-urilor Android pentru ştiri şi vreme şi există chiar şi funcţie de comandă vocală şi căutare pe bază de comandă vocală.

Un inginer Google a creat oglindă smart perfectă pentru baie, cu Android la bord

În spate se afla o placă de bază şi conectori pentru display, surprinzător de multe cabluri, inclusiv câteva cabluri USB. Bănuiesc că e vorba de un soi de mini PC aici, care foloseşte oglinda ca display şi îşi ia alimentarea de la priză. Ecranul în sine măsoară câţiva milimetri în grosime şi e integrat în spatele stratului de sticlă transparenta ce poate fi folosit ca oglindă.

Un inginer Google a creat oglindă smart perfectă pentru baie, cu Android la bord

Prototipul e încă în faza de dezvoltare, dar arată foarte bine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×