Lansarea timpurie a lui Samsung Galaxy Note 5 reconfirmata de o publicaţie din Coreea de Sud

1.707 ori
<b>Lansarea timpurie a lui Samsung Galaxy Note 5 reconfirmata de o publicaţie din Coreea de Sud</b>Samsung Galaxy Note 5 avut parte deja de at&acirc;t de multe scăpări &icirc;nc&acirc;t avem o idee foarte clară despre cum va arăta şi ce dotări va include acest produs. Totuşi cum răm&acirc;ne cu lansarea să? După c&acirc;teva teorii vehiculate...

Samsung Galaxy Note 5 avut parte deja de atât de multe scăpări încât avem o idee foarte clară despre cum va arăta şi ce dotări va include acest produs. Totuşi cum rămâne cu lansarea să? După câteva teorii vehiculate de experţi şi propagate prin scăpări, azi avem o reconfirmare a debutului de lună viitoare printr-o sursă din Coreea de Sud.

"Surse din industrie", citate de publicaţia Business Korea afirmă că Samsung va organiza un eveniment special la New York pe 13 august, pentru a prezenta oficial Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge Plus. O bună parte din anul 2015 am crezut că noul Note va fi anunţat oficial în septembrie în cadrul IFA, pentru că în ultima lună să apară o teorie legată de debutul la finalul lunii august.

Apoi data a fost mutată pe 15 august şi recent pe 12 august. Încă nu e clar dacă evenimentul din New York e cel principal, sau dacă va avea şi un echivalent în Coreea de Sud, eventual mai devreme. Cert e că se speculase recent şi că produsul va intra în magazine rapid, de pe 21 august, toate acestea pentru a contracara sosirea modelelor iPhone 6s şi 6s Plus.

Dacă urmărim progresia zvonurilor, am putea crede că acestea sunt decizii de ultim moment şi ne aşteptam deci la stocuri destul de reduse în primele 2 luni după lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×