Cum răcorești un Sony Xperia Z3+? o carcasă din staniol pare a fi răspunsul găsit de câțiva utilizatori

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.218 ori
<b>Cum răcorești un Sony Xperia Z3+? o carcasă din staniol pare a fi răspunsul găsit de câțiva utilizatori</b>&Icirc;n timp ce vecinii mei utilizează staniolul pentru a acoperi geamurile și opri astfel căldura să intre &icirc;n apartament, se pare că posesorii de Xperia Z4/Z3+ au găsit o altă &icirc;ntrebuințare pentru acest material folosit &icirc;n...

În timp ce vecinii mei utilizează staniolul pentru a acoperi geamurile și opri astfel căldura să intre în apartament, se pare că posesorii de Xperia Z4/Z3+ au găsit o altă întrebuințare pentru acest material folosit în special în domeniul culinar. Cum probabil ați ghicit deja, utilizatorii acestui telefon au recurs la staniol pentru a reduce încălzirea device-ului.

Aceste detalii ne sunt dezvăluite de către user-ul schecter7 de pe XDA Forums, utilizator de Xperia Z3+ ce a folosit o carcasă și 6 straturi de staniol pentru a combate problemele cu temperatura degajată de procesorul octa-core Snapdragon 810. 

Cum răcorești un Sony Xperia Z3+? o carcasă din staniol pare a fi răspunsul găsit de câțiva utilizatori

Pentru a ne prezenta diferențele de utilizare a telefonului cu și fără această carcasă home-made, utilizatorul a publicat câteva grafice sugesive. Observăm că la testarea succesivă a telefonului fără carcasă în AnTuTu, performanța sa scade până la valoarea de 73.40%, moment în care se atinge o temperatură de 51.3 grade Celsius.

Cum răcorești un Sony Xperia Z3+? o carcasă din staniol pare a fi răspunsul găsit de câțiva utilizatori

Pe de altă parte, atunci când același telefon este testat cu carcasa de staniol, se remarcă o oarecare modificare la acest capitol. În primul rând, performanța device-ului ajunge la valoarea de 80.01%, iar temperatura se oprește la 50 grade Celsius. În mod normal, temperatura device-ului în standby va fi de 31 grade.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×