Launcher-ul Trebuchet vine din CyanogenMod 9 direct pe terminalele Android 4.0.3 - iată funcțiile sale!

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.351 ori
<b>Launcher-ul Trebuchet vine din CyanogenMod 9 direct pe terminalele Android 4.0.3 - iată funcțiile sale!</b>CyanogenMod 9 progresează rapid, iar acest ROM bazat pe Android 4.0 Ice Cream Sandwich este cel mai probabil cel care va aduce noul Android pe majoritatea smartphone-urilor de top înainte că producătorii să ne ofere release-uri oficiale. Printre...

CyanogenMod 9 progresează rapid, iar acest ROM bazat pe Android 4.0 Ice Cream Sandwich este cel mai probabil cel care va aduce noul Android pe majoritatea smartphone-urilor de top înainte că producătorii să ne ofere release-uri oficiale. Printre funcțiile recent incluse în noul CyanogenMod se numără și launcherul Trebuchet, care este disponibila sub formă de versiune alpha acum prin XDA Developers.

Dezvoltatorul nebkat a postat acest launcher, care suporta personalizarea numărului de meniuri Home, dezactivarea barei de căutare omniprezente în ICS, redimensionarea tuturor wideturilor și oferă și suport pentru auto-rotirea imaginii. Trebuchet funcționează în acest moment doar pe terminale Android 4.0.3, adică foarte puține și nu este chiar cel mai prietenos software de instalat, mai ales că este în faza alpha.

Funcțiile sale mai includ și secțiuni separate pentru aplicații și widgeturi în Drawer, modalități noi de sortare a aplicațiilor din Drawer și efecte ale indicatorului de scroll. Pe viitor vor mai fi implementate o modalitate de scrolling "infinit", un dock (pagini personalizate și mărimi noi pentru meniuri), noi efecte vizuale/tranziții și funcții de backup și restore. Mai multe detalii pe XDA Developers!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×