LG Prada Phone 3.0 sosește În Europa În ianuarie, vine cu interfața alb/negru elegantă

Autor:  | Publicat în:  LG 1.273 ori
<b>LG Prada Phone 3.0 sosește În Europa În ianuarie, vine cu interfața alb/negru elegantă</b>Telefoanele de lux sau cele din categoria fashion nu impresionează atât prin specificații cât prin lookul inedit sau personalizare în funcție de dorințele unei case de modă sau ale alteia. Este și cazul lui LG Prada Phone 3.0, al treilea telefon...

Telefoanele de lux sau cele din categoria fashion nu impresionează atât prin specificații cât prin lookul inedit sau personalizare în funcție de dorințele unei case de modă sau ale alteia. Este și cazul lui LG Prada Phone 3.0, al treilea telefon rezultat din colaborarea dintre producătorul asiatic și casa de modă Prada. Handsetul poate fi admirat mai jos și vedeți aici și interfața sa alb-negru.

LG prada Phone 3.0 tocmai a fost lansat în Coreea de Sud și va sosi pe piața europeană în luna ianuarie, asta dacă vă tentează un telefon Android cu o interfață minimalistă alb/negru, personalizată de Prada. Specificațiile acestui device nu sunt prea impresionante și includ un display IPS de 4.3 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, un procesor dual core de 1 GHz și o cameră de 8 megapixeli. în plus, avem la dispoziție și o cameră frontală de 1.3 megapixeli, 8 GB memorie internă, Android 2.3 drept OS, iar ecranul acestui handset oferă o luminozitate de 800 nit, pe baza tehnologiei NOVA.

Deocamdată în Asia telefonul costa în jur de 776 de dolari, acesta fiind prețul pe către trebuie să îl plătiți pentru eleganta și minimalism. Terminalul măsoară 8.5 mm și are promisă și o actualizare la Android 4.0 Ice Cream Sandwich în trimestrul 2 al anului viitor. LG Prada Phone 3.0 vine cu o baterie de 1540 mAh și personal nu prea mă impresionează, mai ales aspectul cu interfața pe alb/negru și prețul pe măsura a câteva parfumuri Prada.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×