Launcherul Google Now actualizat cu Material Design, primește animații mai fluide și un look modern (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.344 ori
<b>Launcherul Google Now actualizat cu Material Design, primește animații mai fluide și un look modern (Video)</b>Google a actualizat launcherul Google Now cu Material Design, care îi aduce o parte din lookul lui Lollipop. Ne-am obișnuit ca Now Launcher din Play Store să aducă un design care să imite lookul în ansamblu al versiunii Android pe care era aplicat....

Google a actualizat launcherul Google Now cu Material Design, care îi aduce o parte din lookul lui Lollipop. Ne-am obișnuit ca Now Launcher din Play Store să aducă un design care să imite lookul în ansamblu al versiunii Android pe care era aplicat.

Cel mai nou release se axează strict pe Material Design și pe îmbunătățirile aduse de Lollipop. Primim efecte și animații noi, o fluiditate crescută și noi iconuri. Indiferent de versiunea de Android pe care o rulați, Google Now Launcher va fi implementat cu Material Design. Zona Search rămâne în partea superioară a acestui launcher și acum e afișată pe alb.

Google Now Launcher

în afară de modificările subtile de design menționate mai sus nu o să observați o schimbare de funcționalitate. Zona Google Now din launcher are un panou slide-in plasat în stânga și care va permite să treceți la alte conturi, să setări remindere și să schimbați setările lui Google Now. Curioșii îl pot descărca de aici.
​

Launcherul Google Now actualizat cu Material Design, primește animații mai fluide și un look modern (Video)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×