Launcherul Google Now actualizat cu Material Design, primește animații mai fluide și un look modern (Video)

1.352 ori
<b>Launcherul Google Now actualizat cu Material Design, primește animații mai fluide și un look modern (Video)</b>Google a actualizat launcherul Google Now cu Material Design, care îi aduce o parte din lookul lui Lollipop. Ne-am obișnuit ca Now Launcher din Play Store să aducă un design care să imite lookul în ansamblu al versiunii Android pe care era aplicat....

Google a actualizat launcherul Google Now cu Material Design, care îi aduce o parte din lookul lui Lollipop. Ne-am obișnuit ca Now Launcher din Play Store să aducă un design care să imite lookul în ansamblu al versiunii Android pe care era aplicat.

Cel mai nou release se axează strict pe Material Design și pe îmbunătățirile aduse de Lollipop. Primim efecte și animații noi, o fluiditate crescută și noi iconuri. Indiferent de versiunea de Android pe care o rulați, Google Now Launcher va fi implementat cu Material Design. Zona Search rămâne în partea superioară a acestui launcher și acum e afișată pe alb.

Google Now Launcher

în afară de modificările subtile de design menționate mai sus nu o să observați o schimbare de funcționalitate. Zona Google Now din launcher are un panou slide-in plasat în stânga și care va permite să treceți la alte conturi, să setări remindere și să schimbați setările lui Google Now. Curioșii îl pot descărca de aici.
​

Launcherul Google Now actualizat cu Material Design, primește animații mai fluide și un look modern (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×