“Bucăți” de iPhone 5 Într-o scăpare de zile mari! Iată camera și bateria noului iPhone!

1.546 ori
<b>&ldquo;Bucăți” de iPhone 5 Într-o scăpare de zile mari! Iată camera și bateria noului iPhone!</b>De vreme ce până și un oficial al operatorului AT&T a confirmat deja lansarea în luna octombrie a lui iPhone 5, e destul de clar că trebuie să ne pregătim pentru acest debut, ce va avea loc în mai puțin de o lună și jumătate. Ca de obicei...

De vreme ce până și un oficial al operatorului AT&T a confirmat deja lansarea în luna octombrie a lui iPhone 5, e destul de clar că trebuie să ne pregătim pentru acest debut, ce va avea loc în mai puțin de o lună și jumătate. Ca de obicei pentru un nou iPhone au apărut și primele scăpări de informații, designuri și concepte. în această serie se înscriu și imaginile de mai jos, care aparent reprezintă senzorul foto al noului telefon Apple și bateria sa.

Bateria este cel mai probabil veridică, conform codului său (616-0580) și al potențialului îmbunătățit: 5.3 Whr față de 5.25 Whr la modelele mai vechi. Majoritatea acestor imagini și detalii vin de la MacRumors, care la rândul său are surse de încredere. între timp, firma de reparatatii (sau mai bine zis iReparatii) iPatchiPods a pus mâna pe o bateria identică, deci se pare că avem de-a face aici cu o scurgere serioasă de informații despre iPhone 5.

Lentila camerei și întreg mecanismul foto par a dezminți zvonurile că blițul a fost mutat, deși zona în care este încorporat acesta s-a schimbat puțin că design, ca și conectorul de altfel. Din păcate nu avem idee dacă acesta este un senzor de 8 megapixeli, dar e doar o chestiune de timp până ce experții vor da un verdict.

Având în vedere debutul din octombrie, sunt sigur că producția lui iPhone 5 a pornit deja și ne așteptăm și la alte scăpări în săptămânile viitoare.

“Bucăți” de iPhone 5 Într-o scăpare de zile mari! Iată camera și bateria noului iPhone!

“Bucăți” de iPhone 5 Într-o scăpare de zile mari! Iată camera și bateria noului iPhone!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×