HTC va prezenta doar modele Windows Phone pe 1 septembrie: Omega și Eternity, gata de debut?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.108 ori
<b>HTC va prezenta doar modele Windows Phone pe 1 septembrie: Omega și Eternity, gata de debut?</b>Mai țineți minte evenimentul pe care HTC îl are programat în aceeași zi cu cel Samsung, adică pe 1 septembrie? După cum am speculat aici, producatorul taiwanez va anunța noi modele cu Windows Phone 7, iar confirmarea o oferă chiar cei de la BGR,...

Mai țineți minte evenimentul pe care HTC îl are programat în aceeași zi cu cel Samsung, adică pe 1 septembrie? După cum am speculat aici, producatorul taiwanez va anunța noi modele cu Windows Phone 7, iar confirmarea o oferă chiar cei de la BGR, care citează surse 100% sigure.

Modelele pe care le vom vedea săptămâna viitoare sunt HTC Omega și Eternity, ambele rulând Windows Phone 7 Mango. Interesant e faptul că HTC Eternity era văzut că un smartphone ce doboară recorduri, cu un ecran de 4.7 inchi, iar acum se vorbește despre un model cu display de 3.7 inchi. în schimb, Omega va fi un terminal cu ecran de 4.5 inchi, cu un procesor Snapdragon de 1.5GHz, 512MB RAM și o cameră de 8 megapixeli, dacă zvonurile sunt reale.

Sursele interne ale BGR mai afirmă că vom vedea pe piață telefoanele mai curând decât ne-am aștepta, lucru care s-a întâmplat și în cazul primelor unități WP7. Să luăm această veste drept o confirmare a debutului lui Windows Phone Mango pe 1 septembrie? Speculațiile menționau des această dată pentru lansarea lui Mango, dar nu am avut vreo confirmare oficială până acum. Un lucru e sigur: luna septembrie va fi una importantă, atât pentru Windows Phone, cât și pentru Android și iOS.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×