Muzică și Android: Sony Ericsson Live with Walkman anunțat oficial

1.162 ori
<b>Muzică și Android: Sony Ericsson Live with Walkman anunțat oficial</b>Dacă ați fost invidioși pe asiatici atunci când Sony Ericsson a anunțat modelul Walkman WT18i în China, acum avem șansa să vedem acest terminal și în SUA sau Europa. Sony Ericsson tocmai a anunțat oficial un nou model Walkman, sub numele de...

Dacă ați fost invidioși pe asiatici atunci când Sony Ericsson a anunțat modelul Walkman WT18i în China, acum avem șansa să vedem acest terminal și în SUA sau Europa. Sony Ericsson tocmai a anunțat oficial un nou model Walkman, sub numele de Live With Walkman, practic un WT18i rebranduit.

Terminalul măsoară 14.2 mm în grosime, integrează Facebook în OS-ul personalizat și vine cu un buton dedicat Walkman pentru acces instant la playerul audio. în plus, telefonul vine și cu tehnologia xLOUD pentru output audio de nivel înalt, TrackID pentru identificarea melodiilor și următoarele specificații hardware:

  • Display: 3.2 inchi, 480 x 320 pixeli, rezistent la zgârieturi
  • Conectivitate: HSDPA, WiFi, GPS, Bluetooth
  • Camera: 5MP, autofocus, captura video 720p, zoom digital 8x, camera frontală VGA
  • CPU: 1GHz
  • Memorie: 320MB RAM, 2GB (card la pachet cu telefonul)

Smartphone-ul cu Android 2.3 Gingerbread oferă și suport pentru serviciul muzical și video Sony Qriocity, dar asta doar în anumite țări. Lansarea sa va avea loc în trimestrul 4 la un preț necunoscut încă, dar ne așteptăm aici la 300-400 de euro cel puțin.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×