Leagoo Shark 1 este un nou telefon cu baterie de 6.300 mAh, surprinde plăcut şi cu camera de 16 MP şi selfie cu blitz (Video)

1.417 ori
<b>Leagoo Shark 1 este un nou telefon cu baterie de 6.300 mAh, surprinde plăcut şi cu camera de 16 MP şi selfie cu blitz (Video)</b>Leagoo a avut un an excelent, lans&acirc;nd modele de telefoane noi aproape la fel de des ca şi marile companii, iar pentru 2016 planurile sunt şi mai mari. Astfel, Leagoo va fi prezentă la CES 2016, unde va aduce noul handset Shark 1, cu o baterie cu...

Leagoo a avut un an excelent, lansând modele de telefoane noi aproape la fel de des ca şi marile companii, iar pentru 2016 planurile sunt şi mai mari. Astfel, Leagoo va fi prezentă la CES 2016, unde va aduce noul handset Shark 1, cu o baterie cu capacitate ridicată.

Cunoscut şi ca Leagoo Shark 6300/Shark 1, acest telefon se remarcă prin bateria de 6.300 mAh, dar nici restul dotărilor nu sună rău. Din păcate nu avem un preţ pentru acest model, dar îl vom afla în Las Vegas la începutul lunii viitoare. La bord se afla un display Full HD IPS de 6 inch, un procesor MediaTek octa core de origine necunoscută şi o cameră de 16 megapixeli în spate.

Leagoo Shark 1 este un nou telefon cu baterie de 6300 mAh, surprinde plăcut şi cu camera de 16 MP şi selfie cu blitz

Din păcate nu ştim şi cât RAM sau câtă stocare internă va aduce acest smartphone, dar avem informaţia că va sosi pe alb sau negru, cu o cameră frontală de 8 MP ce vine cu blitz. Leagoo Shark 1 dispune şi de un chip special cu suport pentru încărcare rapidă la 3A. În spatele său se afla un difuzor de mari dimensiuni, dar şi un scanner de amprente.

Leagoo Shark 1

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×