Allview E3 Living Unboxing + Concurs: telefon tineresc cu difuzoare frontale, cameră selfie cu blitz, scos din cutie (Video)

2.621 ori
<b>Allview E3 Living Unboxing + Concurs: telefon tineresc cu difuzoare frontale, cameră selfie cu blitz, scos din cutie (Video)</b>Nici nu s-au &icirc;ncheiat bine concursurile cu premii Coolpad Modena şi Allview V2 Viper X şi deja avem &icirc;ncă un concurs pentru voi. Acesta se bazează pe telefonul Allview E3 Living ca premiu, iar handsetul e scos din cutie mai jos. &nbsp; Avem...

Nici nu s-au încheiat bine concursurile cu premii Coolpad Modena şi Allview V2 Viper X şi deja avem încă un concurs pentru voi. Acesta se bazează pe telefonul Allview E3 Living ca premiu, iar handsetul e scos din cutie mai jos.

Avem de-a face aici cu un smartphone tineresc, lansat în luna august a acestui an şi având preţul de 599 lei (499 lei la eMAG.ro). Terminalul vine pe alb sau negru şi e menit pentru cei tineri, în ideea că vine cu imitaţie de piele în spate, două difuzoare frontale şi cameră selfie cu blitz. În cutia acestui telefon se află handsetul, manualul, garanţia, încărcătorul, cablul USB, folia pentru ecran, căştile şi codul Bitdefender Mobile Security.

Allview E3 Living Unboxing + Concurs: telefon tineresc cu difuzoare frontale, cameră selfie cu blitz, scos din cutie (Video)

Allview E3 Living este un telefon dual SIM entry level, cu grosime de 9.8 mm şi greutate de 135.5 grame. La bord se află un display IPS LCD de 4.5 inch, cu rezoluţie de 854 x 480 pixeli, procesor quad core de 1 GHz, 8 GB stocare şi 1 GB RAM. Acest model aduce şi voce HD, GPS, o cameră principală de 8 MP şi frontală de 2 MP, cu blitz.

Allview E3 Living Unboxing

Bateria este o unitate de 1.850 mAh, iar încărcătorul e de 5V/1000 mA. Şi acum hai să vedem cum puteţi câştiga un E3 Living!

Iată regulile concursului:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe Allview.ro
  2. Daţi like la pagina de Facebook Allview
  3. Postaţi comentariu DOAR la articole de unboxing/review (NU POSTAŢI PE YOUTUBE) cu răspuns la întrebarea "Pe lângă acustica de top şi camera selfie bună, ce mai defineşte un telefon pentru tineri?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la articol unboxing/review

Cele 4 puncte de mai sus implică realizarea de screenshoturi cu respectivele acţiuni, iar acele capturi trebuie trimise pe mail la adresa "concurs@mobilissimo.ro", cu subiect "Concurs Allview E3 Living", plus numele vostru real, număr de telefon şi adresa. Tragerea la sorţi va avea lor ulterior prin random.org. [FORUM]

Allview E3 Living, prețuri actualizate:

Allview E3 Living Video Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×