Samsung ar pregăti 5 milioane de unităţi Galaxy S7 drept prima tranşă pentru debut

684 ori
<b>Samsung ar pregăti 5 milioane de unităţi Galaxy S7 drept prima tranşă pentru debut</b>De vreme ce zvonurile despre Samsung Galaxy S7 continua să apară, azi ele sunt &icirc;nsoţite şi de planurile pe care Samsung le are cu noul flagship. Se pare că sud coreenii ar intenţiona să producă o primă tranşa de 5 milioane de unităţi ale...

De vreme ce zvonurile despre Samsung Galaxy S7 continua să apară, azi ele sunt însoţite şi de planurile pe care Samsung le are cu noul flagship. Se pare că sud coreenii ar intenţiona să producă o primă tranşa de 5 milioane de unităţi ale lui Galaxy S7.

Terminalul va avea două versiuni: una standard cu ecran plat de 5.2 inch şi una de tip Edge cu diagonală de 5.5 inch şi muchii curbate ale display-ului. Din totalul de 5 milioane de unităţi, modelul standard va reprezenta 3.3 milioane de unităţi, iar restul vor fi modele Galaxy S7 Edge. E interesant să vedem această abordare, de vreme ce la debutul lui Galaxy S6 şi S6 Edge, acesta din urmă a înregistrat o cerere mai mare decât modelul standard.

Samsung refuza să comenteze pe seama zvonurilor de genul, iar noi le privim cu mare precauţie, mai ales că în ecuaţie nu e menţionat şi numărul de unităţi Galaxy S7 Plus sau Galaxy S7 Edge Plus. Sursa care a dat publicităţii cifrele de mai sus a ţinut să precizeze şi că debutul handsetului e programat pentru luna februarie a anului viitor, aliniindu-se deci cu ce ştiam deja.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×