LeapFrog Text and Learn este un smartphone pentru copii

1.110 ori
<b>LeapFrog Text and Learn este un smartphone pentru copii</b>LeapFrog este o companie care se ocupa cu realizarea produselor din categoria "edutainment", adica acele gadgeturi si terminale care ii ajuta pe copii sa invete mai usor si sa se obisnuiasca cu tehnologia. Ei bine iata ca aceasta companie a produs si un...

LeapFrog este o companie care se ocupa cu realizarea produselor din categoria "edutainment", adica acele gadgeturi si terminale care ii ajuta pe copii sa invete mai usor si sa se obisnuiasca cu tehnologia. Ei bine iata ca aceasta companie a produs si un "smartphone pentru copii", pe care il puteti admira in imaginea urmatoare.

Cunoscut pentru companionul electronic Tag Junior, care ii invata pe cei mici sa citeasca, brandul LeapFrog va sosi in curand pe piata cu un terminal performant destinat publicului juvenil. Desi noul PDA nu a fost anuntat oficial, stim ca el va sosi cu o tastatura QWERTY si ca va purta numele de Text and Learn.

Handsetul va include si un calendar, pentru a-i obisnui pe utilizatorii sai cu datele, pe care le vor invata, dar si jocuri, menite sa ii invete pe cei mici sa pronunte si scrie mai bine. In plus, va exista si un companion virtual, Scout, care va ghida copilul in utilizarea terminalului. Text and Learn va fi disponibil din luna august la pretul de 30 de dolari.

Sursa: Gadgetzone.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×