Nvidia pregateste un super-smartphone pentru Mobile World Congress 2009

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.404 ori
<b>Nvidia pregateste un super-smartphone pentru Mobile World Congress 2009</b>Peste 2 saptamani debuteaza mult-asteptatul show Mobile World Congress 2009, prilejul ideal pentru a lansa cele mai performante smartphone-uri si pentru experiente hands-on cu cele mai tari terminale. Aruncand o privire asupra site-ului oficial al...

Peste 2 saptamani debuteaza mult-asteptatul show Mobile World Congress 2009, prilejul ideal pentru a lansa cele mai performante smartphone-uri si pentru experiente hands-on cu cele mai tari terminale. Aruncand o privire asupra site-ului oficial al evenimentului descoperim o harta interactiva, care dezvaluie unul dintre secretele showului: Nvidia va avea un stand cu smartphone-uri.

Accesand harta interactiva si selectand optiunea care pune in evidenta doar standurile cu smartphone-uri, observam prezenta brandului Nvidia printre ele. Sa fie vorba despre mult-asteptatele terminale dotate cu procesor Nvidia Tegra? Cu cateva saptamani in urma aflam ca HTC va prezenta o serie de smartphone-uri Windows Mobile la Mobile World Congress 2009, unele dintre ele dotate cu procesorul Tegra.

De vreme ce acest chip este ideal pentru a rula OS-ul Windows Mobile 6.5 si chiar Windows Mobile 7, este posibil ca si smartphone-ul Acer pe care il vom vedea la MWC sa foloseasca acest procesor. Evident, rezultatul va fi un terminal similar cu modelele E-Ten (companie achizitionata de Acer), dar unul la nivelul lui HTC Touch HD, sau chiar peste acesta.

In cele din urma va reamintim ca publicatia The Inquirer anunta cu ceva timp in urma ca Microsoft si Nvidia lucreaza la un smartphone performant, candidatul ideal pentru prezenta la standurile pe care le vedeti evidentiate pe harta de mai sus. De ce este Tegra atat de important? Procesorul suporta aplicatii Web 2.0, 1080p HDMI, NTSC/Pal Tv out si WSXGA+ LCD si CRT.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×