LeEco Le Pro 4 (X850) se afișează într-o serie de fotografii reale; phablet cu cameră duală

1.093 ori
<b>LeEco Le Pro 4 (X850) se afișează într-o serie de fotografii reale; phablet cu cameră duală</b>Un smartphone care aparent ar urma să debuteze oficial pe data de 11 aprilie este și LeEco Le Pro 4 (X850), telefon care astăzi ni se prezintă într-o serie de fotografii reale. Vedem aici un telefon cu design tipic chinezilor, cu noutatea principală fiind

La doar câteva zile după ce vedeam fotografii reale cu uriașul phablet LeEco Le Max 3 (X920), cei de la SlashLeaks ne prezintă acum imagini cu un alt model pregătit de chinezi și anume LeEco Le Pro 4 (X850). Acest din urmă handset ar urma să debuteze oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 11 aprilie și după cum puteți vedea din imagini, el sosește cu o cameră foto duală la pachet. 

LeEco Le Pro 4

Se remarcă și corpul metalic unibody și acel finisaj de tip metal șlefuit. Din punct de vedere al dotărilor, acest terminal ne va oferi un display de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și 4 sau 6 GB memorie RAM în funcție de varianta pentru care vom opta.

LeEco Le Pro 4

Spațiul de stocare flash va fi de până la 128 GB și camera duală pe care o vedem aici ar oferi doi senzori de 13 megapixeli ce ne vor permite realizarea de fotografii cu efect bokeh. Cei pasionați de selfie-uri vor avea la dispoziție o cameră de 16 megapixeli și mai aflați că pe lista de dotări se mai află un scanner de amprente și o generoasă baterie de 4000 mAh. 

LeEco Le Pro 4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×