LeEco Le Pro3 AI Edition devine oficial; smartphone echipat cu cameră duală și baterie de 4000 mAh

1.229 ori
<b>LeEco Le Pro3 AI Edition devine oficial; smartphone echipat cu cameră duală și baterie de 4000 mAh</b>În mod surprinzător iată că LeEco tocmai ce a anunțat un nou smartphone pe neașteptate, fiind vorba despre modelul LePro 3 AI Edition - handset echipat cu cameră foto duală și asistent vocal la pachet. Din punct de vedere al design-ului trebuie să

Deși speculațiile din ultima vreme au tot indicat faptul că acel smartphone LeEco cu cameră duală pe care l-am tot văzut în imagini și randări pentru presă, se numea Le Pro4, iată că de fapt lucrurile stau altfel. Odată cu anunțul oficial ce s-a petrecut cu doar câteva ore în urmă, s-a dezvăluit și numele comercial al acestui nou handset dezvoltat de către compania chineză și anume LeEco Le Pro3AI Edition.

LePro 3 AI Edition

Așa cum bănuiți, este vorba despre o ediție specială ce oferă pe lângă o cameră duală și un asistent vocal la pachet, unul pe care compania îl numește LeLe. Se poate interacționa cu acesta chiar și atunci când ecranul este oprit și aparent el este integrat în toate aplicațiile LeEco, urmând a învăța de-a lungul timpului din obiceiurile utilizatorului și deveni din ce în ce mai bun. 

LePro 3 AI Edition

Cât despre camera foto duală, aceasta este compusă dintr-un senzor color de 13 megapixeli și unul monocrom tot de 13 megapixeli, oferind tehnologia PDAF, deschidere f/2.0 și bliț dual-tone. Se permite captura video la rezoluție 4K și 30 fps, dar și captura în format slow-motion HD la un frame-rate de 120 fps. Pentru selfie-uri avem o cameră de 8 megapixeli cu deschidere f/2.2 și lentile wide la 76.5 grade. 

Primim un display FHD de 5.5 inch la bord, 4 GB memorei RAM și o baterie de 4000 mAh la interior. Pe partea software avem Android 6.0 Marshmallow preinstalat din fabrică alături de interfața LeEco EUI. Telefonul de față va sosi din 14 aprilie pe piața din China în variante pe auriu, roz și negru. Iată și prețurile:

  • Standard (Helio X23 + 32 GB stocare) - 260 dolari
  • ECO (Helio X27 + 64 GB stocare) - 347 dolari 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×