LeEco LE Max 3 (Le X920) apare în noi fotografii reale; phablet-ul pare gata de lansare

938 ori
<b>LeEco LE Max 3 (Le X920) apare în noi fotografii reale; phablet-ul pare gata de lansare</b>Compania chineză LeEco lucrează la noi terminale mobile, unul dintre acestea fiind chiar LeEco Le Max 3. Având numele de cod Le X920, acest produs s-a mai afișat într-o serie de fotografii leak anterior, iar astăzi avem parte de încă o scăpare similară ce

Smartphone-ul LeEco Le Max 3 (X920) se afișează astăzi într-o serie de noi fotografii reale, materiale ce nu pot decât să ne indice faptul că lansarea oficială se apropie cu pași repezi. Vedem o grămadă de telefoane așezate unele peste altele și remarcăm totodată și cele trei variante de culoare în care telefonul va fi disponibil la vânzare, nuanțe precum auriu, roz și argintiu fiind prezentate în cazul de față.

LeEco Le Max 3

Din punct de vedere al design-ului acest telefon nu se diferențiază prea mult atunci când este comparat cu predecesorii săi, dar o noutate este setup-ul camerei foto de pe spate ce include și un telemetru laser pentru o focalizare mai rapidă. Tot aici întâlnim și scanner-ul de amprente iar panoul frontal este caracterizat de margini relativ înguste.

LeEco Le Max 3

Una dintre fotografii ne prezintă și telefonul în stare de funcționare și aflăm de aici că primim Android 6.0.1 Marshmallow la bord și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Posibil ca printre dotările terminalului să mai avem și un display de 6.3 inch cu rezoluție Quad HD, o cameră foto principală de 20 megapixeli și 4 GB memorie RAM. Curând aflăm toate detaliile, inclusiv prețul de comercializare. 

LeEco Le Max 3

LeEco Le Max 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×