LeEco Le Max 3 (X920) apare în fotografii ceva mai detaliate; phablet-ul aduce o cameră foto cu telemetru laser

1.860 ori
<b>LeEco Le Max 3 (X920) apare în fotografii ceva mai detaliate; phablet-ul aduce o cameră foto cu telemetru laser</b>Prin intermediul celor de la devicespecifications.com vedem astăzi o serie de noi fotografii ce îl prezintă pe LeEco Le Max 3 (LE X920), telefon care ne va oferi o cameră foto echipată cu telemetru laser la pachet. De asemenea, avem parte de un design

În ciuda numeroaselor scăpări, iată că lansarea phablet-ului LeEco Le Max 3 încă întârzie dintr-un motiv sau altul. Am tot văzut fotografii reale cu acest handset și astăzi mai adăugăm câteva la colecția personală. Noile materiale sosesc din partea publicației devicespecifications.com și din start remarcăm faptul că avem de-a face cu cele mai detaliate fotografii ale telefonului de până acum.

LeEco Le MAX 3

Telefonul cunoscut pentru moment sub denumirea de Le X920 va sosi într-o carcasă complet metalică și va opta pentru o cameră singulară însoțită de bliț LED și o noutate în portofoliul LeEco, un telemetru laser pentru focalizarea mai rapidă. Avem și scanner de amprente la bord, un panou frontal cu margini destul de înguste în jurul ecranului și o cameră frontală care la rândul său vine cu bliț LED.

Potrivit acestei publicații, se așteaptă ca handset-ul să vină la pachet cu display QHD, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare flash și cu o cameră foto principală de 22.5 megapixeli. Rămâne de văzut când va fi anunțat Le Max 3 și la ce preț va sosi acesta pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×