Samsung Bixby primește funcția de comenzi vocale în Coreea de Sud; curând și în alte regiuni

974 ori
<b>Samsung Bixby primește funcția de comenzi vocale în Coreea de Sud; curând și în alte regiuni</b>Pe lângă actualizarea adusă la capitolul design, Samsung Galaxy S8 este și smartphone-ul ce inaugurează asistentul vocal Samsung Bixby - software care din păcate nu a fost gata la timp pentru debutul comercial al telefonului. De astăzi însă, update-ul ce

Deși debutul comercial al smartphone-urilor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ a avut loc chiar pe data de 21 aprilie în unele regiuni din lume, aceste modele nu s-au livrat cu funcția de comenzi vocale asociată asistentului virtual Bixby. Chiar sud-coreenii au declarat că acest feature nu va fi disponibil din start pe noile terminale și că utilizatorii trebuie să se aștepte la un update până la final de lună aprilie.

Iată că acest update vine chiar astăzi, dar pentru moment doar în Coreea de Sud. Actualizarea prin care Bixby primește funcția de comenzi vocale va sosi aparent și către utilizatorii din SUA în mai, urmând ca mai apoi să ajungă și pe plan european. Motivul pentru care Samsung a decis să nu ofere din start aceste feature, a avut de-a face cu dorința de a pregăti asistentul vocal complet.

Rămâne acum de văzut dacă acesta funcționează într-adevăr fără cusur și inevitabil cum se descurcă în comparație cu Amazon Alexa, Google Assistant și desigur Siri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×