Legendarul Nokia 2110 Împlinește astăzi 20 de ani

1.833 ori
<b>Legendarul Nokia 2110 Împlinește astăzi 20 de ani</b>Cu mulți ani în urma Nokia producea cizme și televizoare. Cu 20 de ani în urma știm exact ce producea... E vorba despre telefonul Nokia 2110, care împlinește astăzi venerabila vârsta de 20 de ani și poate fi admirat mai jos. &nbsp; Acesta a fost...

Cu mulți ani în urma Nokia producea cizme și televizoare. Cu 20 de ani în urma știm exact ce producea... E vorba despre telefonul Nokia 2110, care împlinește astăzi venerabila vârsta de 20 de ani și poate fi admirat mai jos.

Acesta a fost unul dintre cele mai bine vândute terminale din vremea sa, mai ales că nici nu prea avea rivali atunci. Poate vreun Motorola, sau Ericsson, deși nu pot garanta că ei operau în domeniu atunci. Aceea era vremea telefoanelor masive, cu baterii uriașe și ecrane mici, dar Nokia 2110 a rupt normele, oferind un design subțire pentru acele timpuri, dar și o elegantă aparte.

Mărimea scăzută a antenei reprezenta o inovație, iar ecranul era mai mare decât orice alt display de telefon la acea vreme. în plus, acesta a fost printre primele handseturi care au suportat trimiterea de mesaje text și nu doar primirea lor. Cel mai important aspect e totuși acesta: Nokia 2110 a fost primul telefon care a folosit faimoasa sonerie Nokia tune, preluată din Gran Vals, o operă de chitară acustică a lui Francisco Tarrega.

Acest model oferea 2 ore și jumătate de convorbiri și o perioadă de standby de 30 de ore. Să sperăm că peste 20 de ani vom avea și alte lucruri plăcute să ne amintim legat de Nokia și nu doar "anul în care a încetat să existe compania".

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×