LeEco Le Max 2: Design metalic elegant, dar masiv

876 ori
<b>LeEco Le Max 2: Design metalic elegant, dar masiv</b>E amuzant să numeşti un telefon o "bestie roz", dar fix acesta e cazul lui LeEco Le Max 2. Terminalul e masiv, e metalic şi foarte solid construit. Avem de-a face cu un device cu diagonală de 5.7 inch şi cu grosime de 8 mm, dar şi greutate de 185 grame..

E amuzant să numeşti un telefon o "bestie roz", dar fix acesta e cazul lui LeEco Le Max 2. Terminalul e masiv, e metalic şi foarte solid construit. Avem de-a face cu un device cu diagonală de 5.7 inch şi cu grosime de 8 mm, dar şi greutate de 185 grame, clar peste medie chiar şi pentru aceasta diagonală.

Alte modele de 5.7 inch, precum Lumia 950 XL sunt mai uşoare, la 165 grame şi cu doar 0.1 mm mai groase. De asemenea până şi Nexus 6P, considerat şi el un telefon destul de greu, e de fapt mai uşor decât Le Max 2, la 178 de grame. Fabricat din metal şi adoptând un format unibody, LeEco Le Max 2 vine pe rose gold, auriu sau gri şi are un spate uşor rotunjit.

Panoul frontal are muchii drepte şi ascuţite, nu prea plăcute la atingere. Protuberanta camerei din spate e destul de mare, iar aderenta este bună aici. Evident utilizarea cu o singură mână e exclusă, dar butoanele fizice sunt comode. LeEco Le Max 2 e elegant prin virtutea formatului şi materialelor sale, dar nu câştiga vreun premiu de frumuseţe in general.

De remarcat şi porţiunea de sus şi jos din spate, care include capace din plastic şi nu metal, probabil pentru a integra antenele în acele zone. Le Max 2 e bine construit, dar masiv şi greu.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×