Lenovo A850+, un smartphone cu procesor octa-core foarte accesibil

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.859 ori
<b>Lenovo A850+, un smartphone cu procesor octa-core foarte accesibil</b>Deși până în acest moment, companiile mari din domeniu s-au sfiit să lanseze pe piață smartphone-uri cu procesoare octa-core veritabile, se pare că alte companii, cum ar fi Lenovo, consieră că un astfel de produs ar putea aduce vânzări destul...

Deși până în acest moment, companiile mari din domeniu s-au sfiit să lanseze pe piață smartphone-uri cu procesoare octa-core veritabile, se pare că alte companii, cum ar fi Lenovo, consieră că un astfel de produs ar putea aduce vânzări destul de mari datorită unui preț foarte accesibil.

Recent, cei de la Lenovo au prezentat un smartphone octa-core foarte accesibil ce poartă numele de Lenovo A850+. Acesta dispune de un display qHD de 5.5 inch, un procesor ocat-core MT6592M tactat la 1.4 GHz, un GPU Mali-450MP4, 1 GB RAM și 4 GB de stocare.

De asemenea, mai avem la dispoziție o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră frontală de 3 megapixeli.Lenovo A850+ dispune de o baterie de 2500 mAh și măsoară acum 8.9 mm, în comparație cu vechea generație ce măsura 9.4 mm. Noul Lenovo A850+ are un preț de pornire de doar 160 $ în China.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×