Robotul Lego Cubestromer 3 reușește să rezolve un cub Rubik În doar 3,2 secunde

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 842 ori
<b>Robotul Lego Cubestromer 3 reușește să rezolve un cub Rubik În doar 3,2 secunde</b>După ce în cursul zilei de ieri aflam că succesorul robotului Lego Cubestormer va încerca în cursul acestei zile să obțină un record mondial pentru viteza de rezolvare a unui cub Rubik, iată că așa s-a și întâmplat. &nbsp; Noul Lego...

După ce în cursul zilei de ieri aflam că succesorul robotului Lego Cubestormer va încerca în cursul acestei zile să obțină un record mondial pentru viteza de rezolvare a unui cub Rubik, iată că așa s-a și întâmplat.

Noul Lego Cubestormer 3 are la bază un smartphone Samsung Galaxy S4 care dispune de un procesor octo-core, format din 4 nuclee ARM Cortex-A15 și alte 4 nuclee de intensitate mai mică Cortex-A7.

Astfel, vechiul record stabilit de Lego Cubestormer 2 de rezolvare a cubului Rubik în doar 5,27 secunde a fost bătut de către Lego Cubestormer 3, robot ce a reușit rezolvarea cubului Rubik în doar 3,253 secunde. De asemenea, aflăm și faptul că cel mai rapid timp scos de către o persoană în rezolvarea cubului Rubik a fost de 5.55 secunde.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×