LG G2 auriu acum la preț bun la evoMAG.ro; Arată bine și costă sub 2000 lei!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.036 ori
<b>LG G2 auriu acum la preț bun la evoMAG.ro; Arată bine și costă sub 2000 lei!</b>LG G2, unul dintre telefoanele LG cele mai apreciate în 2013, dacă nu chiar cel mai popular model LG a primit nu cu mult timp în urmă și o versiune aurie. Aceasta este disponbila la evoMAG.ro cu un preț foarte bun, pe care îl aflați în rândurile...

LG G2, unul dintre telefoanele LG cele mai apreciate în 2013, dacă nu chiar cel mai popular model LG a primit nu cu mult timp în urmă și o versiune aurie. Aceasta este disponbila la evoMAG.ro cu un preț foarte bun, pe care îl aflați în rândurile următoare.

LG G2 este unul dintre telefoanele cu cel mai bun raport ecran versus corp, având margini foarte subțiri ale display-ului. El se remarcă și drept primul model mainstream care a adus butoane fizice On/Off și de volum implementate în zona din spate, sub camera. Acest produs costă 1.899 lei, în urma unei reduceri și se afla în stocul retailerului.

Terminalul vine cu ecran Full HD de 5.2 inch, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și camera de 13 megapixeli. La interior avem un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.26 GHz, iar acest device nu vine cu slot microSD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×