Lenovo anunță smartphone-ul S90, vine cu design de iPhone 6 și camera frontală cu blitz LED

1.152 ori
<b>Lenovo anunță smartphone-ul S90, vine cu design de iPhone 6 și camera frontală cu blitz LED</b>După un model Sony și unul HTC cu camera cu blitz frontal, iată că și Lenovo adopta aceeași abordare, prin intermediul modelului S90. Lenovo S90 a fost anunțat în această săptămână și vine cu un design ce amintește de cel al lui iPhone 6....

După un model Sony și unul HTC cu camera cu blitz frontal, iată că și Lenovo adopta aceeași abordare, prin intermediul modelului S90. Lenovo S90 a fost anunțat în această săptămână și vine cu un design ce amintește de cel al lui iPhone 6.

Terminalul rulează Android 4.4 KitKat și este dotat cu un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 410 cu frecvența de 1.2 GHz. Acest model încorporează un display Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție HD și integrează o cameră de 8 megapixeli în zona frontală, cu blitz LED, în vreme ce camera principală e una de 13 MP. Noul venit suporta Bluetooth 4.0, WiFi, dispune de 1 GB RAM și 16 GB memorie internă.

Prețul sau va fi de 327 dolari, iar produsul va sosi doar în China deocamdată. Telefonul pare a avea o carcasă metalică, iar marginile sale rotunjite aduc cu cele ale lui iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Lenovo S90 e destul de subțire, la o grosime de 6.9 mm și el cântărește 129 de grame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×