MarketOnline.ro dă startul campaniei de reduceri Black Week; iată cele mai atractive smartphone-uri

1.709 ori
<b>MarketOnline.ro dă startul campaniei de reduceri Black Week; iată cele mai atractive smartphone-uri</b>Iată că începând de astăzi, MarketOnline.ro să startul unei noi campanii de reduceri intitulată &ldquo;Black Week&rdquo;, promoție ce se va desfășura timp ce 7 zile. Astfel, vom beneficia de reduceri foarte atractive la o gamă largă de produse...

Iată că începând de astăzi, MarketOnline.ro să startul unei noi campanii de reduceri intitulată “Black Week”, promoție ce se va desfășura timp ce 7 zile. Astfel, vom beneficia de reduceri foarte atractive la o gamă largă de produse printre care bineînțeles regăsim și smartphone-uri.

Primul terminal care beneficiază de o reducere destul de bună, și anume 150 lei, este Nokia Lumia 930, device Windows Phone 8.1 ce aduce la pachet dotări de top, prețul acestuia fiind acum de 1.998 lei în varianta cu 32 GB spațiu intern de stocare.

MarketOnline.ro dă startul campaniei de reduceri Black Week; iată cele mai atractive smartphone-uri

Un alt smartphone de tip flagship ce este acum disponibil cu 100 lei discount, este OnePlus One, terminal pe care l-am testat acum ceva timp la Mobilissimo, review-ul său fiind disponibil chiar aici. Astfel pentru suma de 1.898 lei vom primi un terminal cu display Full HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801, 3 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare.

De asemenea, există soluții și pentru cei cu un buget mai mic, o alternativă interesantă fiind telefonul dual-SIM Samsung Galaxy Ace 4 ce ne oferă un display de 4 inch, un procesor dual-core  de 1 GHz, 512 MB RAM și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Prețul acestui model este de 498 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×