Telefoanele OnePlus One se vând bine, ar putea ajunge la 1 milion de modele vândute În 2014

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.994 ori
<b>Telefoanele OnePlus One se vând bine, ar putea ajunge la 1 milion de modele vândute În 2014</b>Se pare că OnePlus One devine încet-încet un hit, în ciuda faptului că este produsul unei companii foarte tinere. Handsetul a fost anunțat în aprilie, a fost vândut pe bază de invitație pentru o buna perioada de timp, stârnind astfel interesul...

Se pare că OnePlus One devine încet-încet un hit, în ciuda faptului că este produsul unei companii foarte tinere. Handsetul a fost anunțat în aprilie, a fost vândut pe bază de invitație pentru o buna perioada de timp, stârnind astfel interesul presei și al cumpărătorilor. Acum aflăm și câteva cifre legate de vânzări.

Oficialii OnePlus afirmĂ că vânzările de modele One au trecut de jumătate de milion deja și scopul pentru compania asiatică e ca milionul de unitati să fie atins până la final de an. Mai șocant de atât e bugetul de advertising al companiei, de doar 300 de dolari. Suma a fost cheltuita pur și simplu experimentând cu diferite tipuri de reclame pe Facebook și atât. OnePlus One se abate și de la regulile standard ale evoluției unui produs nou. De obicei acesta e popular doar în prima sau a doua lună după lansare, apoi devine mai puțin interesant.

Pentru OnePlus One, pe măsură ce treceau lunile, creștea și popularitatea. Telefonul reușește să combine dotările high end, precum un procesor Snapdragon 801, 3 GB RAM și o cameră de 13 MP cu un preț de doar 349 dolari pentru versiunea de 64 GB. Astfel de specificații sunt asociate de obicei unui telefon care costă dublu față de acest device. Trebuie să aflați și că OnePlus obține un profit mai mic de 10 dolari pentru fiecare model vândut, deci va fi nevoie de o schimbare a tipului de afacere pentru a obține un profit mai însemnat.

Aparent accesoriile vor fi cheia pentru început și poate că vom vedea și o tabletă la un moment dat, dacă îmi permiteți să speculez. E posibil și că OnePlus să înceapă să vândă aplicații pe terminalele sale, după ce hardware-ul a devenit popular deja. Puteți cumpăra telefonul de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×